1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostin määritys iPhone ja iPad

Sähköpostin määritys iPhone ja iPad

Siirry ensin laitteen Asetuksiin.

Valitse “Mail” -> “Tilit” (accounts) ja “Lisää Tili” (add account) Valitse sähköpostitilin tyypiksi “Muu” (other).

Täytä sähköpostitilisi tiedot.

Nimi, Sähköpostiosoite, Salasana jonka olette saaneet luodesanne sähköpostilaatikon my.cloudcity.fi portaalista. Kun tiedot on syötetty painakaa Seuraava (Next) painiketta

Palvelimien tiedot (IMAP)

Saapuvan postin palvelin (incoming mail server) -> Palvelinnimi (host name) imap.cloudcity.fi, Tunnus(username) oma sähköpostiosoitteesi ja Salasana (password) postilaatikon salasana.

Lähtevän postin palvelin (outgoing mail server) -> Palvelinnimi (host name) smtp.cloudcity.fi , Tunnus(username) oma sähköpostiosoitteesi ja Salasana (password) postilaatikon salasana.

Kun tiedot on syötetty paina Seuraava (next) painiketta ja Avautuvasta Ikkunasta Tallenna.

Tarkista SSL asetukset

SMTP ja IMAP ssl-asetukset tulee vielä muuttaa, koska mail sovellus ei anna määrittää niitä tiliä luodessa. Palaa vielä juuri luodun sähköpostitilin asetuksiin. Mail -> Tilit (accounts)

Siirry kohtaan SMTP ja valitse juuri lisätty palvelin smtp.cloudcity.fi

Kytke päälle “Käytä SSL:ää” (use ssl) , tarkista että palvelimen portti on 587, paina “Valmis” (done)

Palaa sähköpostitlin asetuksiin ja valitse “Lisävalinnat” (advanced). Kytke saapuvan postin asetukset kohdasta “Käytä SSL:ää” (Use SSL) päälle.

Nyt tili on valmis sähköpostin vastaanottoon sekä lähetykseen.

Päivitetty 8.9.2022