1. Etusivu
  2. Cloudcityn hallintapaneeli
  3. Matomo-kävijäanalytiikan käyttöönotto

Matomo-kävijäanalytiikan käyttöönotto

My Cloudcity -hallintasivujen kautta voit helposti ottaa käyttöön Matomo-kävijäanalytiikan tämän ohjeistuksen mukaisesti.

Kirjaudu My Cloudcity hallintaan ja valitse käyttämäsi webhotelli vasemman reunan valikosta.
Oikealla puolella yläreunassa löydät kohdan Lisää ominaisuus. Tällä sivulla voit aktivoida Matomo-analyysin klikkaamalla Matomo-analyysi kohdalta Aktivoi.

Kun aktivointi on suoritettu näet sivuillesi lisättävän koodin kohdasta seurantakoodi. Käyttöönotto edellyttää, että jokainen sivu suorittaa oheisen Javascript-koodinpätkän, jonka jälkeen tietoa kävijöistä alkaa kertyä järjestelmään. Paras paikka koodille sivuillasi on ennen sulkevaa head -tagia.

Matomo -sivulta pääset luomaan tarvittavat käyttäjätunnukset palvelua käyttäville. Matomoon kirjaudutaan sisään osoitteessa https://stats.cloudcity.fi.

Päivitetty 26.9.2023