1. Etusivu
  2. Cloudcityn hallintapaneeli
  3. Sivuston palautus varmuuskopiosta

Sivuston palautus varmuuskopiosta

Voit palauttaa sivustosi tiedostot tai tietokannan https://my.cloudcity.fi hallinnan kautta.

Tiedostojen palautus onnistuu Osoitteet ja kansiot -välilehdeltä sivun lopussa olevasta Hakemistot levyllä -kohdasta. Valitse palautettavan hakemiston kohdalta Varmuuskopiot.

Tämän jälkeen aukeaa näkymä, josta voit valita palautusajankohdan.

Valittuasi ajankohdan paina ok ja näet listauksen palautettavista tiedostoista. Palauta koko hakemisto valitsemalla ruksi pääkansion kohdalle. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa myös yksittäisiä tiedostoja valitsemalla vain haluamasi tiedostot. Kun halutut kansiot tai tiedostot on valittu, klikkaa Palauta valitut -painiketta. Seuraavaksi voit valita miten palautus tehdään.

Valitse haluamasi palautustapa ja klikkaa Ok. Nyt tiedostot palautetaan valitsemaasi paikkaan.

Tietokannan palautus

Tietokannan palautus onnistuu tietokantasivulta, eli samasta kohdasta mistä näet tietokannan tunnukset, välilehdeltä Varmuuskopiot. Jos käytössäsi on WordPress, niin tietokanta löytyy WordPressin tiedot -sivun lopusta. Tässä näkymässä näet listan valittavissa olevista palautusajankohdista. Voit ladata varmuuskopion suoraan koneellesi tai palauttaa taulut valitsemalla halutun päivän kohdalta Näytä varmuuskopio. Tämän jälkeen voit valita koko tietokannan tai yksittäisiä tauluja. Valinnan jälkeen klikkaa alareunasta painiketta Korvaa samalla nimellä olevat. Vaihtoehtoisesti voit myös palauttaa taulut uudelleennimettyinä.

Voimme halutessasi myös suorittaa varmuuskopioiden palautuksen tuntityönä. Työpyyntö palautuksesta tulee lähettää sähköpostilla tukeemme.

Päivitetty 1.2.2024