1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostilaatikon käyttö Gmailissa

Sähköpostilaatikon käyttö Gmailissa

Googlen Gmail-palvelussa on mahdollista hakea viestejä myös ulkopuolisista postilaatikoista, joten voit lukea Cloudcityn postilaatikoihin tulleet viestit halutessasi myös Gmail-palvelun sisällä.

Laatikon lisääminen tapahtuu Gmailin Asetukset-osion Tilit-välilehdeltä kohdasta “Lue sähköpostit muiden tilien kautta”. Klikkaa “Lisää sähköpostitili”

Kirjoita käyttäjätunnuksesi Cloudcityn postilaatikon osoite:

Tämän jälkeen määritellään palvelimet seuraavasti. Käyttäjätunnus on sama kuin sähköpostiosoitteesi. Määrittele palvelimeksi imap.cloudcity.fi ja valitse portiksi 995, koska käytetään suojattua SSL-yhteyttä (valitse se käyttöön). Muut valinnat voit laittaa tarpeidesi mukaan.

Jos viestejä on tarkoitus myös lähettää tällä osoitteella Gmailista, käytä alla näkyviä asetuksia:

Näillä asetuksin Gmail hakee viestit pois Cloudcityn laatikosta, joten pääasiallinen sähköpostien käyttö tapahtuu Gmailista.

Käyttöönotto edellyttää vielä vahvistuslinkin klikkaamista Cloudcityn laatikkoon saapuneelle vahvistusviestille. Voit käydä vahvistamassa sen käyttäen Cloudcityn webmail-palvelua selaimella osoitteessa https://webmail.cloudcity.fi

Päivitetty 18.5.2021