1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostin lisäys Thunderbirdiin

Sähköpostin lisäys Thunderbirdiin

Käynnistä Thunderbird ja valitse vasemmasta alakulmasta rattaan kuvake ja sen jälkeen Account Settings > Account Actions > Add Mail Account. Jos käynnistät Thunderbirdin ensimmäistä kertaa, kysyy se todennäköisesti suoraan lisättävän tilin tietoja.

Syötä kenttiin nimesi, sähköpostiosoite, salasana ja paina Continue.

Thunderbird hakee asetukset ja ehdottaa tiliä. Klikkaa Configure manually. Tarkista, että tilin asetukset ovat oikeat ja käyttäjätunnuksena on koko sähköpostiosoite.

Kun asetukset on määritelty, klikkaa Done.

Päivitetty 28.2.2023