1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostin lisäys Macin Outlookiin

Sähköpostin lisäys Macin Outlookiin

Käynnistä Outlook ja valitse yläreunan Outlook-valikosta Settings. Jos käynnistät Outlookia ensimmäistä kertaa, kysyy se todennäköisesti suoraan lisättävän tilin tietoja.

Valitse Accounts

Listassa on mahdollisesti jo aiempia sähköpostitilejäsi. Lisää uusi alavasemman kulman + -napista New Account…

Kirjoita lisättävä sähköpostiosoite

Outlook ehdottaa, että samat asetukset synkronoidaan myös muihin laitteisiin, klikkaa Continue

Kirjoita laatikkosi salasana kuvan osoittamalla tavalla. näytä lisäasetukset (Show Advanced Settings). Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana uudestaan myös SMTP-palvelimen asetuksiin:

Klikkaa Add Account ja tili on lisätty.

Päivitetty 17.11.2022