1. Etusivu
  2. Sivujen SSL-suojaus
  3. SSL-sertifikaatin aktivointi (https-osoite)

SSL-sertifikaatin aktivointi (https-osoite)

Cloudcityn hotellipalvelut sisältävät SSL-suojauksen, joka tarkoittaa sitä, että kaikki tietoliikenne vierailijan ja palvelimen välillä on salattua ja vierailija näkee lukon kuvakkeen selaimensa osoitepalkissa. Ilman suojausta osa selaimista voi varoittaa vierailijaa epäturvallisesta sivustosta.

Käyttöönotto

SSL-suojaus aktivoituu automaattisesti, kun verkkotunnuksen liikenne ohjautuu Cloudcityyn. Tarvittaessa voit asentaa myös oman SSL-sertifikaatin hallintapaneelista Webhotellin tiedot-välilehdeltä. Oman SSL-sertifikaatin asennus onnistuu kun valitset SSL-sertifikaatti -kohdasta itsemääritelty sertifikaatti, jolloin pääset syöttämään sertifikaattiin tarvittujen tiedostojen sisällöt tekstilaatikoihin tai voit myös valita tiedostot tietokoneeltasi. Mikäli et käytä omaa sertifikaattia, niin tuolloin käytetään automaattisesti tarjoamaamme ilmaista sertifikaattia.

Tämän jälkeen suojaus on käytettävissä. Palvelin huolehtii myös automaattisesti sertifikaatin uusimisesta.

Mikäli haluat automaattisesti ohjaa kaikki käyttäjät ssl-suojattuun sivustoon (https://demoasiakas.fi) voit kytkeä automaattisen ohjauksen päälle.

Automaattinen ohjaus on myös tehtävissä .htaccess -tiedostolla. Lisätietoja: vierailijan ohjaus SSL-suojattuun sivustoon

Päivitetty 11.4.2022