1. Etusivu
  2. WordPress
  3. WordPress-sivuston osoitteen muutos

WordPress-sivuston osoitteen muutos

Hallintapaneelista

Voit tehdä muutoksen nopeasti hallintapaneelista. Avaa sivupalkista auki haluamasi WordPress ja klikkaa Vaihda osoite -painiketta.

Valitse haluamasi osoite “Uusi osoite” -pudotusvalikosta ja klikkaa “Vaihda osoite” -painiketta. Jos haluamasi osoite puuttuu listalta, lisää se ensin webhotellisi rinnakkaisdomainiksi.

Komentoriviltä (WP-CLI)

Voit tehdä muutoksen myös WordPressin komentorivityökalulla ssh-pääteyhteydellä seuraavasti:

[code lang=”bash”]cd ~/website; wp search-replace http://yritys.test.cchosting.fi http://yritys.fi[/code]

Komento muuttaa kaikki yritys.test.cchosting.fi -viittaukset yritys.fi -muotoon.

Samaa voi käyttää SSL-sertifikaatin käyttöönoton jälkeen, jos haluat muuttaa kaikki WordPressin sisäiset viittaukset https-muotoon. Jos olet käyttänyt www-etuliitteisiä osoitteita, käytä niitä myös tässä yhteydessä.

[code lang=”bash”]cd ~/website; wp search-replace http://yritys.fi https://yritys.fi[/code]

Päivitetty 2.4.2019