1. Etusivu
  2. Cloudcityn hallintapaneeli
  3. PHP-tulkin version ja lisäosien hallinta

PHP-tulkin version ja lisäosien hallinta

Cloudcityn kaikissa hotellipalveluissa voit valita käytettävän PHP-tulkin version useammasta vaihtoehdosta. Ylläpidämme aina uusinta PHP-versiota sekä muutamaa aiempaa (7.2, 7.1, 7.0 ja 5.6).

Voit myös määritellä tarvitsemasi PHP-laajennusosat (extensions) vapaasti tarjolla olevista. Suosittelemme, että käytät aina uusinta mahdollista PHP-tulkkia ja valitset vain ne laajennusosat, joita sivustosi tarvitsee toimiakseen. Näin suorituskyky säilyy parhaana.

PHP:n muistin käyttöön sekä tiedostojen hallintaan liittyvät rajat ovat myös muokattavissa (memory_limit, upload_max_filesize, post_max_size).

Muutokset astuvat voimaan muutamassa sekunnissa hallintapaneelissa tehdyn asetuksen jälkeen.

Päivitetty 14.12.2018