.fi-verkkotunnuksen siirto

Hanki välittäjän vaihtoavain

.fi-verkkotunnuksen siirtoon välittäjältä toiselle tarvitaan välittäjän vaihtoavain. Vaihtoavain tulee pyyttää vanhalta verkkotunnusvälitttäjältä. Saatuanne vaihtoavaimen voitte syöttää sen my.cloudcity.fi-palveluun ja aloittaa siirron.

Vahvista siirto

Avaa Verkkotunnukset-osio sivupalkista ja valitse verkkotunnuksen kohdalta toiminto “Siirrä”. Syötä välittäjän vaihtoavain ja jatka OK-painikkeella.

Välittäjän vaihto astuu voimaan välittömästi. Välittäjän vaihdon yhteydessä  myös nimipalvelut voidaan siirtää Cloudcityn nimipalvelimille. Nimipalvelimien päivittymisessä kestää yleensä muutama tunti.

Päivitetty 20.12.2018

Asiaan liittyvät ohjeet

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support