.fi-verkkotunnuksen siirto

Hanki välittäjän vaihtoavain

.fi-verkkotunnuksen siirtoon välittäjältä toiselle tarvitaan välittäjän vaihtoavain. Vaihtoavain tulee pyyttää vanhalta verkkotunnusvälitttäjältä. Saatuanne vaihtoavaimen voitte syöttää sen my.cloudcity.fi-palveluun ja aloittaa siirron.

Vahvista siirto

Avaa Verkkotunnukset-osio sivupalkista ja valitse verkkotunnuksen kohdalta toiminto “Siirrä”. Syötä välittäjän vaihtoavain ja jatka OK-painikkeella.

Välittäjän vaihto astuu voimaan välittömästi. Välittäjän vaihdon yhteydessä  myös nimipalvelut voidaan siirtää Cloudcityn nimipalvelimille. Nimipalvelimien päivittymisessä kestää yleensä muutama tunti.

Päivitetty 20.12.2018