Nimipalvelu ja DNS-editori

Nimipalveluiden hallinta

Dns-tietueiden hallinta onnistuu helposti my.cloudcity.fi-palvelusta. Voit lisätä ja muokata vapaasti kaikkia tietuetyyppejä, mukaanlukien A, AAAA, CNAME, DNAME, MX, PTR, SRV ja TXT.

Esiasetukset

Olemme myös luoneet kätevät esiasetukset suosituille palveluille kuten Gmailille ja Office 365:lle. Jos käytössänne on esimerkiksi Gmail-sähköpostipalvelut, voitte helposti valita Sähköpostien ohjaus -alasvetovalikosta vaihtoehdon “Gmail/Google Apps”. Tällöin MX-tietueet asetetaan automaattisesti oikein Googlen oman ohjeistuksen mukaisiksi.

Tietueiden lisäys käsin

Klikkaa nimipalveluiden sivulta Lisää uusi -painiketta lisätäksesi uuden yksittäisen nimipalvelutietueen. Tuodaksesi monta tietuetta kerralla (esimerkiksi verkkotunnusta siirtäessä), klikkaa painiketta Tuo tietueet muualta.

Odottavat muutokset ja tallennus

Nimipalveluiden muutokset kuitataan aina klikkaamalla Tallenna-painiketta selainikkunan oikeasta alakulmasta. Vasta tallennuksen jälkeen muutokset tulevat julkisiksi – näin voit tehdä muutoksia rauhassa.

Tallennuksen lisäksi muutokset on mahdollista peruuttaa samasta paikasta. Peruutus palauttaa kaikki tietueet siihen tilaan, jossa ne olivat edellisellä tallennuskerralla, tai nimipalvelua luotaessa.

Päivitetty 27.1.2021