1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Lomavastaajan käyttöönotto

Lomavastaajan käyttöönotto

Sähköpostin lomavastaaja on helppo ottaa käyttöön kirjautumalla omaan henkilökohtaiseen sähköpostilaatikkoon webmail-palvelulla

1. Avaa osoite https://webmail.cloudcity.fi web-selaimella
  2. Kirjaudu sisään sähköpostilaatikkosi osoitteella ja salasanalla
  3. Klikkaa vasemmasta sivupalkista Asetukset

4. Valitse Lomavastaaja (”Out of Office”)
  5. Kirjoita vastausviestin Aihe ja Sisältö. Voit valita myös päättymisajan (”End time”), jonka jälkeen viestejä ei enää lähtetä. Vaihda Tila asentoon ”Päällä”.
  6. Lisäasetuksista voit vaikuttaa kuinka usein viestejä lähetetään samalle lähettäjälle.
  7. Kun olet tullut takaisin lomalta, voit poistaa lomavastaajan vaihtamalla Tilan ”Poissa”-asentoon.
Päivitetty 7.7.2021