1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Sähköpostien kopiointi vanhalta palveluntarjoajalta

Sähköpostien kopiointi vanhalta palveluntarjoajalta

Cloudcity tarjoaa helpon tavan siirtää sähköpostit vanhalta palveluntarjoajalta Cloudcityn palvelimille.

Valitse postilaatikko

Kun tarvittavat postilaatikot on luotu Cloudcityn palvelimille niihin voi kopioida viestejä vanhalta palveluntarjoajalta. Valitse hallintapaneelista haluamasi postilaatikon kohdalta toiminto Tuo viestejä:

Tai siirry osoitteeseen https://my.cloudcity.fi/imapcopy/. Voit jakaa tämän linkin myös toiselle henkilölle, jotta hän voi aloittaa oman postilaatikkonsa siirron antamatta hänen omaa salasanaansa kenellekään.

Täydennä tiedot

Seuraavassa vaiheessa syötetään Cloudcityn palvelimella sijaitsevan kohdepostilaatikon sekä vanhan palveluntarjoajan lähdepostilaatikon tiedot.

Jatka klikkaamalla Vahvista tiedot ja jatka painiketta.

Aloita siirto ja seuraa edistymistä

Seuraava dialogi näyttää siirettävät kansiot ja niiden viestimäärät.

Siirron edistyminen on nähtävissä sähköpostisivun “Tuonti”-sarakeessa. Siirron aikana edistyminen kerrotaan prosentteina. Tuonnin valmistuttua sarakeessa lukee OK, sekä päivämäärä ja kellonaika milloin tuonti on valmistunut.

Siirron jälkeen saatat haluta tehdä siirron vielä uudelleen samoilla tiedoilla varmistaaksesi, että kaikki viestit, mukaanlukien siirron aikana tulleet ja lähetetyt, löytyvät myös uudelta palvelimelta. Hallintapaneelin kautta aloitettu uudelleensiirto samoilla tiedoilla ei kopioi viestejä tuplana, joten sen voi tehdä niin monta kertaa kuin nähdään tarpeelliseksi.

Päivitetty 5.3.2019