1. Etusivu
  2. Sähköposti
  3. Postien tilapäinen uudelleenohjaus

Postien tilapäinen uudelleenohjaus

Jos haluat ohjata sähköpostilaatikkoon saapuvat viestit tilapäisesti toiselle käyttäjälle (Esimerkiksi loman takia), voit toimia seuraavasti:

1. Kirjaudu omaan sähköpostillaatikkoosi osoitteessa https://webmail.cloudcity.fi
  2. Valitse ”Asetukset” ja sitten ”Suodattimet” (Varmista että Managesieve-valinta on valittuna)
  3. Klikkaa ”Luo uusi”
  4. Kirjoita suodattimelle haluamasi nimi, jotta löydät sen myöhemmin helposti.
  5. Valitse Toiminnot-kohdasta ”Lähetä kopio viestistä” ja kirjoita haluamasi osoite.
  6. Valitse Rajaus kohtaan ”Kaikki viestit”
  7. Tallenna. Viesteistä lähetetään nyt kopio antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  8. Kun et enää tarvitse uudelleenlähetystä, voit poistaa suodattimen käytöstä Poista-napilla.
Päivitetty 7.7.2021