Webmail

Cloudcityn webmail -palvelu tarjoaa helpon tavan lukea sähköpostisi mistä tahansa. Tarvitset vain selaimen ja internet yhteyden. Webmail toimii kaikilla nykyaikaisilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge (ja IE).

Siirry Cloudcityn webmailiin

Webmail-palvelun kautta voit myös vaihtaa postilaatikkosi salasanan, asettaa lomavastaajan yms.

Mikäli käytössänne on Office 365 -palvelu, kirjautuminen tapahtuu osoitteesta https://portal.office.com.

Päivitetty 14.12.2018